Informace o Františkově ekonomice jsou k dispozici na oficiálním webu https://francescoeconomy.org/ Facebookové stránce https://www.facebook.com/The-Economy-of-Francesco-CZSK-102529011824269/ a události na Assisi 2022 - https://fb.me/e/1i7xafeiw.

On-line diskuze jsou k dispozici na YouTube kanále - https://www.youtube.com/channel/UCJD33ur_v2DLLXmuSfzp9Xg/featured

Pro účast je nutné se registrovat skrz oficiální formulář https://francescoeconomy.org/event-2022/ (do 31.3). Chceme být v rámci české a slovenské skupiny navzájem v kontaktu, proto jsme vytvořili formulář: https://forms.gle/NJcnSCmwVwD4S4ha8, který ti kdo se plánují Assisi 2022 účastnit, mohou vyplnit.

Celosvětové setkání Františkovy ekonomiky menší

Jak bude vypadat “Ekonomika zítřka”? A jak můžu být součástí její tvorby?

 

Na tyto a další otázky a výzvy papeže Františka budeme hledat odpovědi v rámci Konference Františkovy ekonomiky - Ekonomika zítřka.

 

Zajímáš se o to jak žít udržitelným způsobem k přírodě a druhým okolo sebe? Chceš vědět jak svým každodenním ekonomickým rozhodováním můžeš přispívat k pokoji, respektu a péči o druhé a o stvoření?

 

Jaké by to bylo, kdyby centrem našeho uvažování byl člověk, a ne zisk, péče o přírodu, a ne její vykořisťování, bratrská sounáležitost, a ne vzájemné vylučování? Není nám lhostejné jakým směrem se bude ubírat společnost zítřka. Proto chceme společně vzít iniciativu a odpovědnost do svých rukou a spoluvytvářet ekonomiku bez propastných nerovností s respektem a péčí o všechny a o všechno, která je jedinou alternativou EKONOMIKY ZÍTŘKA.

 

👉 KDY? - 11.6.2022

 

👉 KDE? - Centrum Mariapoli (Mladoboleslavská 667, 190 17 Praha 9 – Vinoř)

 

👉 Přihlašování: https://forms.gle/2grGnUuTDK9T1TJ86

 

👉Více info: www.frantiskovaekonomika.org/konference

 

👉 Událost: https://fb.me/e/32SexoZYH

Františkova ekonomika Ekonomika zířka

 

konference fe